SHERBIMET AJRORE DROINWORK

DROINWORK është një kompani e fokusuar në shërbimet e punës ajrore me përdorimin e DRONAVE. Ndër kompanitë e para të autorizuara në Itali nga ENAC, ne kemi profesionistët më të mirë të specializuar në zona të ndryshme operative ku kryejmë aktivitetin tonë profesional. Ne sigurojmë kombinimin përfekt të kompetencave dhe njohurive në sektore të ndryshme dhe fukosohemi gjithmonë në maksimumin e vlerave të shërbimeve tona. Përveç ofrimit të klientëve tanë rezultatet e besueshme dhe duke ju propozuar zgjidhje audeguate per gjdo sfidë që ne përballemi, i kushtojmë vëmendje të madhe sigurisë të operacioneve dhe ne garantojmë profesionalitet në çdo fazë të punës..

FILMIME VIDEO

Xhirimi me drone – redaktimi profesional – kinematografi

INSPEKTIMET E INFRASTRUKTURËS

Inspektimet e ajrit – termografi – raportim i detajuar

RILEVIME FOTOGRAMETIKE

Rilevime topografike – ortofoto – modele tre-dimensionale

TIME LAPSE

Monitorimi i vendeve të ndërtimit – afatgjatë – videoklipe emocionuese

AGRIKULTURA E PRECIZIONIT

Telerilevimi nga droni – optimizimi i prodhimit – reduktimi i mbeturinave

h

Autorizuar nga ENAC

Jemi të autorizuar për Operacionei Kritike dhe flutorime në errësir dhe nga 10 te parat kompani në Itali të autorizuar nga ENAC për të zhvilluar  punë ajrore me dron.

Siguracioni RC

Ne jemi në posedim të një police sigurimi aeronautike me përgjegjsi civile e vleshme në Itali dhe dhe jashtë saj me 3.500.000 Euro për mbrojtjen e klienteve tanë.

Network

Droinwork kryen aktivitetet e tij profesionale të filmimit ajror në të gjithë vendin dhe jashtë vendit, me pilotë të aftësive të dëshmuara dhe me bashkëpunimin e profesionistëve më të mirë në këtë sektor.

Gati për tu nisur

DRONAT tona janë të pajisura me valigje anti zjarr të gatshëm për të udhëtuar duke na lejuar të punojmë në të gjithë botën. Sapo të vendosim në vend ne jemi në veprim për fotografinë ajrore në më pak se 20 minuta.