contatti

Për më shumë informacione dhe për një preventiv, na kontaktoni tani

Droinwork Srl
Shërbimet ajrore me dron

Zyra e regjistruar
Circonvallazione Orvietana Ovest 12
06059 Todi (PG) Italy
P.Iva (VAT) IT03477980548

Kontakte
E-mail: info@droinwork.al
E-mail: p.dodaj@droinwork.al
Pec: droinwk@pec-legal.it
Tel. +39 075 0440066
Mob.+355 682072681

INFORMACION NGA PJESA E ART. 13, D. LGS. 30.6.2003 N. 196 (Kodi i Mbrojtjes së të Dhënave Personale) dhe ART.13 GDPR 679/2016 (Rregullorja Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave Personale), duke e dërguar këtë formular, pranoj përpunimin e të dhënave personale sipas metodave dhe brenda kufijve të përcaktuar në njoftimin në lidhjen e mëposhtme. Përpunimi i të dhënave
reCAPTCHA is required.

Vendet Operacionale

Todi (Perugia)

Zyra kryesore

Tirana

Përfaqësim në Tiranë.

Cagliari

Baza operacionale, në bashkëpunim me Accademiasapr.

Palermo

Baze operative.

Umbria

Zyra kryesore

Sicilia

Baza operacionale e Palermos

Sardegna

Baza operacionale e Cagliarit

Tirana

Përfaqësimi në Tiranë, Petrit Dodaj