INSPEKTIME AJRORE – TERMOGRAFIA – RAPORT I DETAJUAR

| INSPEKTIM INFRASTRUKTURE |

INSPEKTIME AJRORE – TERMOGRAFIA – RAPORT I DETAJUAR

| INSPEKTIME TURBINE EOLIKE |

INSPEKTIME AJRORE – TERMOGRAFIA – RAPORT I DETAJUAR

| INSPEKTIMET  LINJAVE ELEKTRIKE |

INSPEKTIME AJRORE – TERMOGRAFIA – RAPORT I DETAJUAR

| INSPEKTIME TE IMPIANTEVE FOTOVOLTIKE |

INSPEKTIME AJRORE – TERMOGRAFIA – RAPORT I DETAJUAR

| INSPEKTIM  TUBACIONEVE  GAZSJELLESE |

INSPEKTIME AJRORE ME DROINWORK

DROINWORK me vite përdor drona (APR) në fushen e  inspektimeve infrastrukturore. Përdorimi i kësaj teknologjie po bëhet gjerësisht i njohur në shumë sektorë falë efektivitetit, shpejtësisë dhe sigurisë. Nga pajisjet ajrore deri tek inspektimet e dukshme dhe termike, aftësitë tona mbulojnë një spektër të gjerë nevojash.

Na kontaktoni për më shum informacion

DROINWORK i kushton vëmendje të veçantë nevojave të industrisë.

Sektorët industrialë dhe civilë janë veçanërisht të vëmendshëm ndaj sigurisë dhe kostove dhe përfitojnë në mënyrë të konsiderueshme duke përdorur aftësitë tona profesionale në përdorimin e dronave.

Nëpërmjet mjeteve tona ajrore të pajisura me kamera me rezolucion të lartë ose sensor termik ne mund të inspektojmë objektet dhe t’i monitorojmë ato në mënyrë që ekipi juaj i mirëmbajtjes të përqëndrohet vetëm në problemet e identifikuara pa humbur kohë të vlefshme, duke ju ndihmuar për të përmirësuar kohën e mirëmbajtjes, ulur kostot dhe për të përmirësuar sigurinë.

"Inspektimet ajrore për infrastrukturën"

"Inspektimet ajrore për infrastrukturën"

"Inspektimet ajrore për infrastrukturën"

NJË SHËRBIM I PLOTË PËR TË GJITHA LLOJET E INSPEKTIMEVE ME PËRDORIMIN E DRONAVE.

DROINWORK operon ne inspektimin  nëpermjet  APR (aeromobil a pilot remot) të linjave të energjisë industriale dhe oxhaqeve, vijësjellësve dhe linjave hekurudhore, si dhe në cetraleve te erës dhe fotovoltaike. Ne mund të mbështesim teknikët tuaj me një transmetim video të direkt në HD per inspektime simultane ose realizimin e vidove dhe fotove me kualitet të lartë në detaje.

Përveç ofrimit të fotovea, ne gjithashtu mund të hartojmë dhe një rapporto gjithpërfshires të inspektimit të përpiluar nga inxhinierë të kualifikuar të sektorit.

"Inspektimet ajrore për burimet e ripërtëritshme"

"Inspektimet ajrore për burimet e ripërtëritshme"

"Inspektimet ajrore për burimet e ripërtëritshme"

TË SPECIALIZUAR NË INSPEKTIMET E TRASHËGIMISË KULTURORE FAL  PROFESIONALITETIT DHE EKSPERIENCES SË GJATË TË PILOTEVE TANË

Vëmendje e veçantë i kushtohet inspektimeve në sektorin e trashëgimisë kulturore, ku profesionalizmi i ekspertëve tanë të trashëgimisë kulturore dhe aftësitë teknike të pilotëve tanë të cilët janë në gjendje të bëjnë dallimin.

"Inspektimet për trashëgiminë kulturore"

"Inspektimet për trashëgiminë kulturore"

"Inspektimet për trashëgiminë kulturore"

h

Autorizuar nga ENAC

Ne jemi të autorizuar për Operacione Kritike dhe fluturim gjat natës dhe jemi ndër 10 kompanitë më të mira në Itali të autorizuar nga ENAC për të kryer punëve ajrore me dronë.

Siguracion RC

Ne jemi në posedim të një police sigurimi të aviacionit me përgjegjësi civile të vlefshme në Itali dhe jashtë vendit prej 3.500.000 euro.

Gati për nisje

Dronët tanë janë të gatshëm për të udhëtuar duke na lejuar të punojmë në të gjithë botën. Sapo të vendosim ne jemi në veprim për fotografinë ajrore në më pak se 20 minuta.