FILMIME AJRORE ME DRON – MONTAZH PROFESIONAL

| FILMIME  AJRORE |

SPECIALIST FILMIMESH AJRORE ME DRON – PLANET E SEKSIONIT UNIKE – PILOTA PROFESIONAL

| FLUTURO ME  DROINWORK |

PASION – DEDIKIM – TEKNOLOGJIA E FUNDIT

| SHPIRT  DHE CILSI |

FILMIME AJRORE: FLUTURO ME DROINWORK

DROINWORK esht një kompani lider në filmime ajrore per kinomatografine duken përdorur drona. Ne sigurojmë kombinimin e përsosur të shkathtësive dhe njohurive mbi xhirimin e filmit në të gjitha operacionet tona të fluturimit. Ne gjithmonë synojmë vlerën maksimale të arritjeve tona. Përveç krijimit të rezultateve të shkëlqyera dhe propozimit të zgjidhjeve të përshtatshme për çdo sfidë të re me të cilën përballemi, i kushtojmë vëmendje të madhe sigurisë së operacioneve dhe garantojmë profesionalizëm maksimal në çdo fazë të punës. Përdorimi i xhirimeve ajrore dhe fotografive ajrore me dron është duke u përdorur gjerësisht në kinematografi falë imazheve spektakolare dhe planeve që mund të merren.

Të gjitha dronët tanë janë të dizajnuara për imazhe ajrore dhe ekipi ynë është i pasionuar për artin e kinematografisë.

Njohuritë tona të thella në xhirimet ajrore në kinematografi janë fituar nga një eksperienc e gjatë në fluturimet me dron . Ky kombinim lejon një art të vërtetë në prodhimin e imazheve të jashtëzakonshme dhe të filmimeve inovative që sot janë bërë themelore për çdo lloj prodhimi. Vidiot me dron dhe fotot ajrore mund të zgjidhin kufizimet e helikopterëve, shiritave, bumeve, vinçave dhe dollyëve duke i integruar ato ose duke i zëvendësuar plotësisht ato.

Per realizimin fotove dhe vidiove (si në ajër dhe në tokë)  ne përdorim kamerat e nivelit më të lartë së bashku me optikën kinematografike për të siguruar një përfitim të përsosur të imazhit, duke siguruar gjithashtu filma të qëndrueshëm direkt nga kamera pa pasur nevojë për stabilizim në post -Prodhimi.

"Ne jemi të specializuar në kinematografinë ajrore dhe ne e dimë se çfarë duhet për të bërë filma mahnitëse "

ME DROINWORK JU MUND TË GJENI EKSPERTËT DHE FILMAT E FOTOGRAFISË, QË KA DALLIM.

Disponojmë downlink video HD në kohë reale dhe aftësinë për të kontrolluar në distancë fokusin dhe parametrat e tjerë të makinës, duke lejuar drejtorin, pilotin dhe operatorin e largët të kamerës që të manovrojë,  kapë imazhe perfekte.

Ne gjithashtu mund të lëvizim nga një filmim ajror në një filmim në tokë në pak minutai. Përveç dronave multirotori e aerostatët, ne kemi stabilizuar sistemet tokësore të kardanit siç është Ronin MX,  Freefly Movi Pro, auto Freefly Tero dhe Cablecam (karrel ajri në litarë).

CABLECAM

Filmime video me një karrel ajrore mbi litarë për koncerte, shfaqje mode dhe ngjarje të mëdha

Lexo më shum

DROINWORK: PËR TË GJITHË NEVOJAT E KINEMATOGRAFISË AERIALIT.

DROINWORK merret me të gjitha llojet e fotografisë ajrore, duke përfshirë pasuritë komerciale, të patundshme, turizmin, sportin, modën dhe teknologjinë si në Itali dhe jashtë saj. Duke përdorur  dronët tanë së bashku me sisteme të tjera me performancë të lartë, ne veprojmë për prodhimet filmike, reklamat, dokumentare dhe promovimin e tokës, duke përdorur teknika të tilla si timelapse.

Fotografet tanë ajror vijnë nga një përvojë e gjatë profesionale. Kur është fjala për marrjen e pamjeve unike dhe të pamjeve të reja, aftësitë e mëdha lëvizëse të Pilotiëve tanë profesionist bëjnë realisht diferencen.

NE DUAM FILMIN

Ne në DROINWORK  dimë mirë se kinematografia është një art që kërkon një njohuri të gjerë dhe një shpirt krijues të lindur. Kombinimi i teknologjisë, aftësisë teknike dhe kreativitetit është elementi kryesor që na dallon.

Sapo të merren pamjet video ajrore është koha t’i transformosh ato në “emocione” dhe këtu vjen kreativiteti i “artistëve” tanë. Post-prodhimi është vendimtar, redaktimi, ngjyra dhe zgjedhja e muzikës, është ajo që me dashuri dhe përkushtim ne lindim emocione.

h

Autorizuar ENAC

Ne jemi të autorizuar për Operacione Kritike dhel fluturime gjatë natës dhe ndër 10 kompanitë më të mira në Italie të autorizuar nga ENAC për të kryer punë ajrore me dronë.

Assicurazione RC

Ne jemi në posedim të një police sigurimi aeronautike me përgjegjësi civile të vlefshme në Itali dhe jashtë vendit prej 3.500.000 euro për të mbrojtur prodhimin tuaj.

Gati për tu nisur

DRONAT tona janë të pajisura me valigje anti zjarr të gatshëm për të udhëtuar duke na lejuar të punojmë në të gjithë botën. Sapo të vendosim ne vënd jemi në veprim për fotografinë ajrore në më pak se 20 minuta.